Tre Kronors Hockeyskola Västerviks IK

VÄLKOMMEN TILL VÄSTERVIKS IK:S TRE KRONORS HOCKEYSKOLA SÄSONGEN 2022-2023

Start söndag 25 september 13.00

Vi söker killar och tjejer, i första hand födda 2015 till 2017, som vill vara med vårt glada gäng och spela eller bara testa på att spela hockey. Vi tror att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som någon gång funderat på att få prova spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen.

Nu i höst startar vi upp nya grupper och vi välkomnar alla till gemenskapen. Låt oss visa dig och ditt barn att ishockey är en väldigt rolig sport som alla kan delta i. Och det är inte så dyrt som många tror!

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret!

Utrustning till förmånliga priser, eller begagnat

Det går att låna utrustning under två tillfällen. Det finns ett begränsat antal låneutrustningar, så det är bra om du bokar en utrustning i förväg med lagledningen (kontaktuppgifter nedan).

Vi ser gärna att alla barn spelar med full utrustning (utvecklingen på skridskorna gynnas om skydden är på och hjälm med galler, samt halsskydd är obligatoriska). Det finns prisvärda startkit med byxa, benskydd, handskar, axelskydd och armbågsskydd. Förutom startkit behövs även skridsko, klubba, damaskbyxa, hjälm med galler (helt obligatoriskt) och halsskydd (helt obligatoriskt).

Västerviks IK:s samarbetspartner Hockeystore.se erbjuder prisvärda hockeyskydd. Registrera dig som VIK-kund hos dem och handla enkelt med postorder.

Västerviks IK driver en facebookgrupp där föräldrar kan köpa, sälja och byta hockeygrejer. Du hittar den här!

25 ispass för 750 kronor, start i slutet av september!

Varje barns första två pass är gratis prova på, en säsong i Västerviks IK:s hockeyskola börjar vid varje barns tredje träning och kostar 400 kronor i medlemsavgift (600 kronor för hela familjen) och deltagaravgiften är 370 kronor. Totalt blir alltså kostnaden 750 kronor, om inte familjen har fler barn i klubbens hockeyverksamhet, då sjunker kostnaden per barn.

Första träningspasset hålls söndag 25 september 2022 klockan 13.00, men i fortsättningen kommer hockeyskolans träningar att hållas på lördagmorgnar ungefär klockan 09. Det går bra att börja vilken lördag som helst under hela året och man har två träningar på sig att testa innan man måste bestämma sig och betala avgift. 

Under säsongen hålls minst en träning eller annan aktivitet (i slutet av säsongen arrangerar vi några internmatcher som vi kallar för Björnligan, exempelvis) per vecka i ungefär 26 veckor. Säsongen väntas pågå till slutet av mars 2023.

Stora Hockeyskolan

Stora TKH, den hockeyskola VIK driver för de som tränat ungefär två säsonger, börjar preliminärt också sin säsong i september och de har också träningar preliminärt på lördagsmorgnar framöver.

Har du inte fått information från lagledningen före slutet av augusti, trots att du var med tidigare säsonger, så kontakta lagledare Jenny Rylander. Kontaktuppgifter nedan.

Välkommen!

Logotyp Tre Kronors Hockeyskola

Svenska Ishockeyförbundets information

Det finns mycket material om Tre Kronors Hockeyskola hos Svenska Ishockeyförbundet.

Här finns information om Tre Kronors Hockeyskola från Svenska Ishockeyförbundet

Här finns mer information till föräldrar från Svenska Ishockeyförbundet.

Ledare

Lagledare för Västerviks IK:s Tre Kronors Hockeyskola är Jenny Rylander. Kontakta Jenny om du har några frågor:

Jenny Rylander
073 536 76 17
[email protected]