Vid återköp av biljetter som är köpta på Ica Maxi, kansliet eller webben kontakta VIK:s kansli:

Peter Helgesson

Telefon: 0702785580
Mejl: [email protected]
Måndag-fredag: 09.00-14.00

Köp biljett här!

BILJETTINFORMATION SLUTSPELSSERIEN 2020

Information säsongskortinnehavare 2020

Västerviks IK är kvalificerade för vidare spel i UNIBET – Hockeykvalet till SHL. Kvalet spelas över 5 omgångar och VIK spelar två av dem omgångarna på hemmaplan. Första hemmamatchen är fredag den 13 mars kl. 19:00 när Timrå IK svarar för motståndet. Andra hemmamatchen spelas torsdag den 19 mars när Västerås IK gästar Plivit Arena.

Viktigt! Önskar du även i Hockeykvalet att följa VIK på plats måste du förlänga ditt säsongskort. Det gör du på Västerviks IK: s kansli måndagen den 9 eller tisdagen den 10 mars under ordinarie öppettider kl. 9:00 – 14:00. Extra kvällsöppet måndagen den 9 mars kl. 18:00 – 20:00.

Betalning sker med kort.

Priser slutspelsserien för två matcher

Sittplatsbiljett 440 kr
Ståplatsbiljett 300 kr

Försäljningsstart av lösbiljetter till UNIBET – Hockeykvalet sker onsdagen den 11 mars kl. 9:00 via www.vikhockey.se och på ICA Maxi Västervik.

Ordinarie biljettinformation

Vi säljer biljetter till våra hemmamatcher via webben, på ICA Maxi Västervik och på kansliet under ordinarie öppettider. Biljettkassan vid entrén öppnar en och en halv timme före matchstart. Köper du din biljett i förköp via länken här på hemsidan eller på ICA Maxi får du vårt lägre förköpspris på alla biljetter.

Nytt för den här säsongen är att alla med säsongskort har möjlighet att enkelt gå in och låsa upp sin plats om de av någon anledning inte skulle kunna utnyttja sitt kort inför en hemmamatch. Det kommer att öka tillgången av attraktiva platser i Plivit Arena, något som kan göra att publiktillströmningen till arenan och stämningen och stöttningen till VIK från läktarna.

Har du ett säsongskort och vill veta hur du låser upp din sittplats, läs här:

Så här gör du:

  1. Gå till www.vikhockey.ebiljett.nu
  2. Klicka på ”Logga in”.
  3. Ange din e-postadress och lösenord. Om du inte har lösenordet – klicka på glömt lösenord och ange e-postadress så skickas ett lösenord till dig.
  4. Klicka på ”Mina säsongskort”.
  5. För att avaktivera platsen och låta VIK sälja den till någon annan så väljer du ”avaktivera plats” på den sittplats du vill lämna tillbaka.
  6. Platsen är nu avaktiverad för den aktuella matchen och kan säljas av VIK.
  7. Om du istället vill ge bort din sittplats till en kamrat väljer du istället ”Skapa platsbiljett”
  8. Fyll i namn och mailadress till den du önskar ge biljetten så skickas en matchbiljett via epost. Du behöver alltså inte ”låna ut” ditt befintliga säsongskort.
  9. Klart.
  10. Nu har vi färre tomma stolar i arenan och du är med och bidrar till bättre stämning och stöd till laget på isen.