Västerviks Ishockey Klubb är den ledande idrottsföreningen i Västerviks kommun. I föreningen samsas alla åldrar från ca 170 ishockeyspelande killar och tjejer till pensionärer som hjälper till med olika aktiviteter i föreningens regi. Säsongen 2018/2019 spelar klubbens A-lag i HockeyAllsvenskan för tredje året i rad. Deltagande i Sveriges näst högsta hockeyliga medför ett ökat media och allmänintresse för föreningens alla lag och A-laget i synnerhet.

VIK har flera kostnadseffektiva alternativ till företag och organisationer som önskar marknadsföra sig tillsammans med oss. Kontakta oss för mer information om våra olika alternativ, beroende på vilka behov och önskemål ni har.

Kontakt: [email protected]  / 0490-182 30

Partnermeddelande 14 september 2019

VIK-tig information inför seriepremiären!

Hjälp till att hålla sittplatsläktarna fyllda genom att dela din plats om du inte kommer. Nu kan du med säsongs & VIP-kort på sittplats hjälpa till att fylla Plivit Arena när du själv inte kan vara på plats. På ebiljett.nu kan återlämna din plats till försäljning när du själv har förhinder eller ge din sittplats till en kompis utan att lämna bort ditt kort.

Så här gör du:

  1. Gå till www.vikhockey.ebiljett.nu
  2. Klicka på ”Logga in”.
  3. Ange din e-postadress och lösenord. Om du inte har lösenordet – klicka på glömt lösenord och ange e-postadress så skickas ett lösenord till dig.
  4. Klicka på ”Mina säsongskort”.
  5. För att avaktivera platsen och låta VIK sälja den till någon annan så väljer du ”avaktivera plats” på den sittplats du vill lämna tillbaka.
  6. Platsen är nu avaktiverad för den aktuella matchen och kan säljas av VIK.
  7. Om du istället vill ge bort din sittplats till en kamrat väljer du istället ”Skapa platsbiljett”
  8. Fyll i namn och mailadress till den du önskar ge biljetten så skickas en matchbiljett via epost. Du behöver alltså inte ”låna ut” ditt befintliga säsongskort.
  9. Klart.
  10. Nu har vi färre tomma stolar i arenan och du är med bidrar till bättre stämning och stöd till laget på isen.

VIK tackar för ert stöd och vi ses i Plivit Arena!

Västerviks Ishockey Klubb
Marknadssektionen