KÖP BILJETT PÅ WEBBEN HÄR

Biljetterna i slutspelet Fristads Hockey Challenge 2019 har samma pris som under grundserien och släpps onsdag 13 mars klockan 12.00.

BILJETTPRISER – HOCKEYALLSVENSKAN 2018/19 och FRISTADS HOCKEY CHALLENGE 2019!

Så här köper du biljetter:

 Via webben
- Sitt framför datorn och välj dina platser i lugn och ro. Din E-biljett skriver ut i din skrivare och tar med till matchen eller så väljer du en mobilanpassad biljett och visar upp. KÖP BILJETT HÄR

Hos ICA Maxi Västervik
- Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till matchstart får du förköps/webbpris på alla våra biljetter.

I Biljettkassan
- Du kan också köpa i biljettkassan vid entrén som öppnar en och en halv timme före matchstart. OBS! Det är billigare att köpa via webben och på ICA Maxi

Priskategori Webb pris Arena/kansli
köp på plats
Sittplats 180kr 200kr
Sittplats barn/ungdom med
fullbetalande vuxen *
- 100kr
Ståplats 120kr 140kr
Ståplats ungdom (12–19 år)  - 50kr
Ståplats barn (0–11 år) - Gratis
     
     

*Sitt och ståplats barn/ungdom (född 1998 eller senare) med fullbetalande vuxen säljs bara som Arena/kansliköp på plats i mån av tillgång.

 

Bortaklack

Bortastå är till för våra gästande supportrar. Biljetterna där är främst avsedda för gästande klubbs supporterklubb och deras arrangerande resor, därför släpps biljetterna till bortastå inte förrän kl. 08:00 på matchdagen. Biljetter till bortastå kan även köpas direkt i biljettkassan vid arenan.