KÖP BILJETT PÅ WEBBEN HÄR

BILJETTPRISER – HOCKEYALLSVENSKAN 2019-20!

Nytt för den här säsongen är att alla med säsongskort har möjlighet att enkelt gå in och låsa upp sin plats om de av någon anledning inte skulle kunna utnyttja sitt kort inför en hemmamatch. Det kommer att öka tillgången av attraktiva platser i Plivit Arena, något som kan göra att publiktillströmningen till arenan och stämningen och stöttningen till VIK från läktarna.

Läs mer om upplåsning av säsongskort här.

Så här köper du biljetter:

Via webben

Sitt framför datorn och välj dina platser i lugn och ro. Din E-biljett skriver ut i din skrivare och tar med till matchen eller så väljer du en mobilanpassad biljett och visar upp telefonen i inpasseringen. KÖP BILJETT HÄR

Hos ICA Maxi Västervik

Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till matchstart får du förköps/webbpris på alla våra biljetter.

I biljettkassan

Du kan också köpa i biljettkassan vid entrén som öppnar en och en halv timme före matchstart. 

OBS: Det är billigare att köpa via webben och på ICA Maxi.

 
Priskategori


Webbpris


Arena /
kansli köp
på plats
Sittplats 200 kr 220 kr
Sittplats
barn/ungdom
med fullbetalande
vuxen *
- 100 kr
Ståplats 130 kr 150 kr
Ståplats ungdom (12–19 år)  - 50 kr
Ståplats barn (0–11 år) - Gratis

* Sitt och ståplats barn/ungdom (född 1999 eller senare) med fullbetalande vuxen säljs bara som Arena/kansliköp på plats i mån av tillgång.

Bortaklack

Bortastå är till för våra gästande supportrar. Biljetterna där är främst avsedda för gästande klubbs supporterklubb och deras arrangerande resor, därför släpps biljetterna till bortastå inte förrän kl. 08:00 på matchdagen. Biljetter till bortastå kan även köpas direkt i biljettkassan vid arenan.