Vid återköp av biljetter som är köpta på Ica Maxi, kansliet eller webben kontakta VIK:s kansli:

Peter Helgesson

Telefon: 0702785580
Mejl: [email protected]
Måndag-fredag: 09.00-14.00

KÖP BILJETT PÅ WEBBEN HÄR

BILJETTINFORMATION SLUTSPELSSERIEN 2020

Information säsongskortinnehavare 2020

Västerviks IK är kvalificerade för vidare spel i UNIBET – Hockeykvalet till SHL. Kvalet spelas över 5 omgångar och VIK spelar två av dem omgångarna på hemmaplan. Första hemmamatchen är fredag den 13 mars kl. 19:00 när Timrå IK svarar för motståndet. Andra hemmamatchen spelas torsdag den 19 mars när Västerås IK gästar Plivit Arena.

Viktigt! Önskar du även i Hockeykvalet att följa VIK på plats måste du förlänga ditt säsongskort. Det gör du på Västerviks IK: s kansli måndagen den 9 eller tisdagen den 10 mars under ordinarie öppettider kl. 9:00 – 14:00. Extra kvällsöppet måndagen den 9 mars kl. 18:00 – 20:00.

Betalning sker med kort.

Priser slutspelsserien för två matcher

Sittplatsbiljett 440 kr
Ståplatsbiljett 300 kr

Försäljningsstart av lösbiljetter till UNIBET – Hockeykvalet sker onsdagen den 11 mars kl. 9:00 via www.vikhockey.se och på ICA Maxi Västervik.

BILJETTPRISER – HOCKEYALLSVENSKAN 2019-20!

Sedan säsongsstarten i år har vi haft färre åskådare vid Västerviks IK:s hemmamatcher i HockeyAllsvenskan än någon av de tidigare tre säsongerna. Vi som varit med under flera säsonger har noterat att flera personer som funnits på plats vid matcherna under tidigare säsonger inte är det lika ofta i år. Några vet vi har gått på matcherna med en eller flera grannar eller kompisar.
 
För att ge våra supportrar som bestämmer sig för att gå på våra matcher tillsammans ett riktigt fint erbjudande har vi tagit fram två Kompispaket för fyra personer, där man väljer om man vill sitta eller stå enligt nedan.
 
Genom att erbjuda Kompispaket hoppas vi att fler väljer att se våra matcher på plats i Plivit Arena. För att heja, klappa och bidra till att stämningen är på topp och att blir jobbigt att komma som motståndare till Västervik.

Kompispaket - sittplats

Perfekt för kompisgänget! Välj fyra sittplatsbiljetter på valfri sektion till bästa priset 548 kr. Hockey ska upplevas på plats i Plivit Arena, och tillsammans blir upplevelsen ännu bättre!

Kompispaket – ståplats

Sjung för vårt rödblå lag tillsammans med polarna! Paketet innehåller fyra ståplatsbiljetter för 396 kr. Det ska vara billigt att uppleva Västerviks IK på plats i Plivit Arena!

Upplåstning säsongskort

Nytt för den här säsongen är att alla med säsongskort har möjlighet att enkelt gå in och låsa upp sin plats om de av någon anledning inte skulle kunna utnyttja sitt kort inför en hemmamatch. Det kommer att öka tillgången av attraktiva platser i Plivit Arena, något som kan göra att publiktillströmningen till arenan och stämningen och stöttningen till VIK från läktarna.

Läs mer om upplåsning av säsongskort här.

Så här köper du biljetter:

Via webben

Sitt framför datorn och välj dina platser i lugn och ro. Din E-biljett skriver ut i din skrivare och tar med till matchen eller så väljer du en mobilanpassad biljett och visar upp telefonen i inpasseringen. KÖP BILJETT HÄR

Hos ICA Maxi Västervik

Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till matchstart får du förköps/webbpris på alla våra biljetter.

I biljettkassan

Du kan också köpa i biljettkassan vid entrén som öppnar en och en halv timme före matchstart. 

OBS: Det är billigare att köpa via webben och på ICA Maxi.

 
Priskategori


Webbpris


Arena /
kansli köp
på plats
Sittplats 200 kr 220 kr
Sittplats
barn/ungdom
med fullbetalande
vuxen *
- 100 kr
Kompispaket 4 sittplatser 548 kr  
Ståplats 130 kr 150 kr
Kompispaket 4 ståplatser 396 kr  
Ståplats ungdom (12–19 år)  - 50 kr
Ståplats barn (0–11 år) - Gratis

* Sitt och ståplats barn/ungdom (född 1999 eller senare) med fullbetalande vuxen säljs bara som Arena/kansliköp på plats i mån av tillgång.

Bortaklack

Bortastå är till för våra gästande supportrar. Biljetterna där är främst avsedda för gästande klubbs supporterklubb och deras arrangerande resor, därför släpps biljetterna till bortastå inte förrän kl. 08:00 på matchdagen. Biljetter till bortastå kan även köpas direkt i biljettkassan vid arenan.