Hemma
Troja-Ljungby
TRO
Borta
Västervik
VVIK

Matchrapport: Ingen framgång i Ljungby

27 november 2021 09:21
Matchrapport

Det blev tyvärr ingen framgång för VIK på fredagskvällen i Ljungby. Hemmalaget segrade slutligen med 3-1 efter att ha gjort det sista målet när VIK tog ut målvakten i jakten på kvittering. En match där VIK inte kom upp i en önskad nivå.


Det var Troja som höll i taktpinnen i inledningen av matchen i en period där VIK inte riktigt fick igång spelet. I mittendelen fick VIK möjligheten att göra matchens första mål då en hemmaspelare visats ut. Dessvärre utan framgång. När hemmalaget minuter senare fick möjlighet i samma spelform så kom också 1-0.

VIK spelade upp sig något i den andra perioden och man kvitterade till 1-1 genom Bode Wilde i spel i numerärt överläge efter 6:26. VIK fortsatte att trumma på efter kvitteringen så pass att ytterligare en hemmaspelare visades ut men inget VIK-mål i efterföljande powerplay. Istället så var det Troja/Ljungby som skulle jubla för mål innan den andra perioden var över. Efter 15:22 kom ledningsmålet till 2-1.

VIK fick en bra möjlighet tidigt i den tredje perioden då ännu en hemmaspelare visats ut. Tyvärr ingen framgång i det försöket. Man hade några bra chanser att kvittera och skapade bitvis bra tryck mot hemmalaget men när man tog ut Edvin Olofsson i slutet av perioden så utökade Troja till 3-1 vilket blev slutresultatet.

Georgsson och Gudmundsson pratar med spelarna. (Foto: Fredrik Skog Brightphoto )

Edvin Olofsson stod för en ny fin insats mellan stolparna. (Foto: Fredrik Skog Brightphoto )

Tabellen

Tabellen efter matchen mot Troja-Ljungby.

Nästa match

Nästa match för VIK är i Plivit Arena redan imorgon söndag 28/11. Då kommer Vita Hästen på besök. Biljetter köper du via länken nedan.

Köp din biljett här