Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Södertälje
SSK

Inför Södertälje hemma i Plivit Arena

8 oktober 2020 19:30
Ska VIK fortsätta sitt jublande på fredagkväll?
Inför match

På fredagkväll klockan 19 är det dags för hemmapremiär i HockeyAllsvenskan när klassiska Södertälje SK gästar Plivit Arena. VIK som inlett serien med två raka bortasegrar möter ett Södertälje som blandat och gett inledningsvis, där man sist kom från en förlust hemma mot Almtuna med 4-2 Matchen kan du se på c-more.se eller följas på vt.se direktrapportering.


VIK som inlett säsongen på ett väldigt bra sätt där man spelat en mycket bra som genererat i två raka borta segrar i inledningen av säsongen.

Nu hoppas man kunna fortsätta på inslagna vägen när man får spela på hemmaplan på fredagkväll mot Södertälje.

VIK som har gynnsamt truppläge där alla i stort sett finns disponibla gör att man tidigare i veckan lånade ut Gilbert Gabor till div 1 klubben Linden i en vecka. Dock så finns Zackarias Skoog, Samuel Ward, Andreas Englund kvar på skadelistan. Det gjorde att VIK agerade och plockade in NHL målvakten Felix Sandström på lån. Oklart om han kommer vakta målet imorgon utan det avgörs närmare matchstart.

Hur laget ser ut släpps matchdag ca kl 17 på hemsidan. Håll utkik.

Fredagskvällens matchvärd är Plivit Trade.

VIK sakner er i Plivit Arena. Tyvärr får vi inte släppa in så mycket publik men ni får jättegärna stötta VIK genom att köpa soffbiljetter. Swisha 50 kr för en biljett till 123 666 4494 Alla bidrag mottages tacksamt och är mycket värdefullt för Västervik IKs överlevnad i denna pandemi.