Publicerad: 2022-01-09
J18
Det blev förlust när J18 Ettan återstartade efter uppehållet.

Det blev ingen seger i Göteborg för J18.

Efter en mållös förstaperiod så rasslade det rejält i nätet i den andra perioden. Visserligen började inte den perioden på bästa sätt då Bäckenn lyckades skaffa sig ett tvåmåls överläge efter enbart fem spelade minuter i den andra perioden.
Västervik ryckte upp sig och lyckades att kvittera efter två bra minuter i mittenakten.

Där efter gjorde Bäcken 3-2 men Västervik svarade snabbt genom att göra 3-3 dryga två minuter efter Bäckens ledningsmål och när det endast återstod 28 sekunder kvar av den andra perioden gjorde Alfons Åhman 3-4 och man skaffade sig en ledning att å in i den tredje perioden med.

Den tredje perioden började likt den andra för VIK där Bäcken gjorde 4-4 efter lite mer än en spelad minut.
Tre minuter senare var det åter igen hemalaget som hittade nätet och nu blev uppförsbacken lite för brant för VIK.
Matchminut 59 gjorde hemmalaget även 6-4 och fastställde där med slutresultatet.