Kontraktsförlängning: Erik Ullman förlänger med Västerviks IK

1 februari 2019 09:00
Erik Ullman jublar efter ett bortamål mot Modo
Kontrakt

Västerviks IK presenterar första kontraktsförlängningen inför nästa säsong: Erik Ullman har skrivit ett nytt ettårsavtal med VIK under torsdagen.

Det är många utgående kontrakt i spelartruppen som VIK:s sportchef Emil Georgsson förbereder inför nästa säsong och först av spelarna att skriva nytt kontrakt blev 21-årige högerskjutande backen Erik Ullman.


Trångsundsfostrade Erik Ullman kom till Västerviks IK från AIK under sommaren. Han har spelat 37 matcher den här säsongen och stått för 4 mål och 6 assist.

Emil Georgsson kommenterar sin första kontraktsförlängning så här:

- Erik kom till oss med ett stukat självförtroende, men har under säsongen fått tillbaka det spel vi visste fanns där. Framförallt har han visat mer mognad i spelet och prestationerna har blivit jämnare. Dessutom har han en offensiv uppsida som gör honom till en spännande spelare, säger Emil Georgsson och fortsätter:

- Jag hoppas och tror att Erik kan fortsätta att utvecklas i samma takt som han har gjort i vårt lag denna säsongen, jag är väldigt glad att han har förlängt med oss.

Under kontrakt för nästa säsong står för närvarande: Victor Öhman, Henrik Malmström, Erik Ullman och tränaren Mattias Karlin.

Erik Ullmans spelarprofil på Eliteprospects