Snabbrapport: Förlust i sudden mot Timrå med 2-3
Publicerad: 2021-04-09
Snabbrapport
Förlust i match fyra mot Timrå med 2-3 efter förlängning. VIK hade en 2-0 ledning efter första perioden. Timrå kvitterade i andra och efter en mållös tredje period fick matchen avgöras i sudden death. Där var det Timrå som lyckades få in pucken i mål efter drygt åtta minuter. Matchrapport kommer imorgon förmiddag.

VIK hade ledningen med 2-0 efter första perioden trots att Timrå vann skotten med 3-14. Målskyttar Victor Öhman och Kellen Jones. I andra perioden är det Timrå som gör två mål, Albin Lundin gjorde båda målen. Tredje perioden slutar mållös men saknar inte målchanser. I fjärde perioden har VIK chansen att avgöra när Timrå drar på sig en utvisning men utnyttjar inte det. Istället är det Albin Lundin som kan avgöra matchen med sitt tredje mål för kvällen.