Andreas Frisk förlänger med VIK!

4 maj 2018 15:08

Under fredagseftermiddagen kom det glädjande beskedet att Västerviks IK:s backveteran Andreas Frisk skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben och kommer att spela i HockeyAllsvenskan 2018-19.


34-årige backen Andreas Frisk har AIK som moderklubb och har spelat elithockey på alla nivåer, SHL, Norge, Frankrike och snart 500 matcher i HockeyAllsvenskan i klubbar som AIK, VIK Västerås HK och Örebro HK.

Andreas Frisk kom till Västervik sommaren 2016 och har spelat två mycket stabila säsonger i VIK sedan dess. Senaste säsongen hamnade Andreas sexa i Västerviks interna poängliga med hela 25 poäng, varav sex mål.

Att Frisken väljer att spela ett år till med Västervik betyder väldigt mycket för oss. När vi valt att ta in lite yngre spelare så kommer Andreas betydelse på isen, såväl som i omklädningsrummet att vara ovärderlig. Hans professionalitet och hur dedikerad han är var något som jag som lagkamrat var väldigt imponerad av. Allra först till gymmet och sist av isen. Andreas kommer från sin karriärs poängbästa säsong, vilket visar att hans hårda jobb lönar sig, säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson.

Följ lagbygget 2018-19 här