Årsmötet avklarat - så ser styrelsen ut
Publicerad: 2021-06-22
Årsmöte
Västerviks IK hade under måndagskvällen sitt årsmöte. Till stora delar blir det samma styrelse med Anders Wiman i spetsen som ordförande.

Västerviks IK avhandlade under måndagen sitt årsmöte. Magnus Nilsson (Västervik City Run’s tävlingsledare) valdes till mötesordförande, för kvällen.

Anders Wiman som varit ordförande för klubben under det gångna verksamhetsåret omvaldes på ytterligare ett år. Omvaldes gjorde även kassören Anders Pewe och Stefan Persson. Petra Axelsson och Mattias Jildestad som även de varit verksamma i styrelsen under det gångna verksamhetsåret ersatte avgående Carin Torngren och Annika Källmark via fyllnadsår. Niklas Lind som sedan tidigare är vald på två år går in på sitt andra den kommande säsongen. Ny i styrelsen är Magnus Ravander som valdes som ledamot på två år.

Till suppleanter på ett år valdes Erik Pilsmo och Maria Rasmussen med god erfarenhet från ungdomssektionen.

Anders Pewe redogjorde även för det ekonomiska utfallet för Västerviks IK A-lag AB som landade på ett resultat om -815 391 kronor.

Delar av intäktssidan löper över verksamhetsåret och kan inte tas upp i bokslutet, vilket medför ett negativt resultat, kommenterade Pewe under mötet. Resultatet för den ideella föreningen landade in på –687 191 kronor.

Conny Pettersson