VIK seger mot Tingsryd
Publicerad: 2021-09-02
Träningsmatch
VIK tog sin andra raka seger när man besegrade Tingrsryd med 6-4 i Plivit Trade Arena i en målrik historia. VIK har börjat säsongen bra på hemmaplan med två raka segrar.

Det var en öppen och fartfylld match mellan VIK och Tingsryd denna onsdagkväll. Det var inte speciellt mycket avblåsningar så matchen gick väldigt fort vilket dom har en tendens att göra på försäsongen.

Första perioden bjöds på ett mål och det var gästerna som gjorde det i med minuten kvar av perioden i powerplay.

Andra perioden skulle bjuda på mängder av mål när VIK först gick upp till en 2-1 ledning genom mål av Victor Öhman och Myles Powell. Tingsryd skulle dock vända på matchen innan Marcus Westfällt i slutet av andra perioden kunde göra 3-3, helt ovisst inför sista perioden.

Det fortsatte med många i början av tredje perioden när VIK första gör 4-3 genom William Wiå innan Tingrsyd kvitterar. Därefter lyckas Skyler McKenzie sätta VIK i ledningen igen till 5-4. Därefter skulle det inte bli något mer mål förens i matchens slutskede när Skyler McKenzie gör sitt andra mål i öppen kasse och fastställde slutresultatet 6-4 till VIK.

I VIK utmärkte sig kedjan med Victor Öhman, Skyler McKenzie och Myles Powell.

Nästa match är på fredag när HV 71 gästar Plivit Arena.