Snabbrapport: Ineffektivt Västervik förlorade borta mot Väsby
Publicerad: 2021-01-22
Snabbrapport
VIK åkte på en förlust borta mot Väsby ikväll med 2-4 trots ett övertag spelmässigt lyckades man inte få in tillräckligt många puckar bakom målvakten Ryttar i Väsbys mål. Matchrapport kommer lördag förmiddag.

Ett ineffektivt Västervik förlorade bortamatchen mot Väsby med 2-4. Periodsiffrorna 1-0,1-0,2-2 och skotten 21-39.

Sista sex minuterna spelade VIK utan målvakt och man lyckades få in en puck i mål men det räckte alltså inte hela vägen.

Victor Öhman utgick skadad i första perioden. Vi får återkomma om status på Öhman.

Ryan Gropp gjorde sin första match och skapade några bra lägen men inga poäng från hans klubba.

Timmarna innan match lämnade Emil Wahlberg Västervik då hans klubb IK Oskarshamn kallade tillbaka honom.

VIK:s poänggörare ikväll: