Matchrapport: VIK hemmaslog Vimmerby
Publicerad: 2023-08-26
Det blev en uddamålsseger för VIK i gårdagens träningsmatch mot Vimmerby. Slutresultatet skrevs till 3-2 där det tydligt syntes att lagen träningsspelade inför vad som komma skall.

VIK fortsätter att segra på försäsongen. Gårdagens möte med Vimmerby var bitvis grinig och det syntes att det var just en träningsmatch där spelet inte riktigt stämde. VIK började matchen bäst och hade en tvåmålsledning efter första perioden.

Vimmerby spelade upp sig i mittperioden och tog också över den bitvis. Gästerna hann med både att reducera till 2-1 och kvittera till 2-2 innan mittperioden var över.

En jämn sista period avslutade kvällen i Tjusthallen där VIK skulle få sista ordet när man i slutskedet lyckades återta ledningen. Ett mål som innebar 3-2 på resultattavlan och som också blev slutresultatet.

VIK:s målskyttar: Theo Jacobsson x2 och Robin Carlsson