Matchrapport: VIK nollade Nybro
Publicerad: 2023-08-17
Det blev seger i den första träningsmatchen för säsongen när Nybro gästade Tjusthallen.
Matchen slutade 3-0 efter periodsiffrorna 2-0, 0-0, 1-0.

Säsongens upplaga av VIK fick en bra start på försäsongen då laget segrade mot Nybro på onsdagskvällen i Tjusthallen med 3-0. VIK började matchen bäst och tog tidigt ledningen med 1-0 genom Carl-Henrik Edwardsson. Man utökade också ledningen till 2-0 senare genom Jake McGrew. 2-0 var också ställningen efter 20 spelade minuter. En första period som gick till VIK:s favör.

Om den första perioden var till VIK:s favör så var det helt tvärtom i den andra perioden där Nybro styrde händelserna. Lyckligtvis så klarade VIK reda ut stormen och perioden slutade mållös. Mycket tack vare fint målvaktsspel av Edvin Olofsson.

Den tredje perioden blev en jämnare historia med lite fördel för VIK som lyckades utöka ledningen till 3-0 genom Alex Ciernik. Ett mål som också blev matchen sista. Lagen träningsspelar mot varandra igen kommande tisdag. Då i Nybro.