Matchrapport: Ny seger för VIK
Publicerad: 2023-08-23
Efter match
Det blev seger för VIK på bortais mot Nybro på tisdagskvällen. Matchen slutade 2-3 efter att VIK fått en fin start på matchen med en tidig ledning tvmålsledning.

VIK fick en bra start på matchen då man tidigt tog ledningen. Målskytt var Vaclav Karabacek. Kort senare kom 0-2 genom Hugo Gabrielson. Nybro hann kvittera till 1-2 innan den första perioden var över.

I den andra perioden så var det hemmalaget som höll i taktpinnen. Mycket tack vare utvisningar från VIK:s sida. En period där VIK inte alls fick igång spelet. Nybro kvitterade också matchen till 2-2 vilket var ställningen inför tredje perioden.

I den tredje perioden var det fördel VIK som spelade upp sig. Tidigt kom också ett ledningsmål till 2-3 genom Anton Svensson. VIK hade bud på mer men det tidiga målet från Anton Svenssons klubba blev också matchens sista. Nybro jagade i slutskedet men VIK höll undan. Nästa match för VIK är redan nu på fredag då Vimmerby gästar Tjusthallen.