Förändringar i truppen!
Kontrakt2021-04-28
VIK:s sportchef, Emil Georgsson, berättar att det kommer bli en hel del förändringar till nästa säsongs lag. Flera har tackat nej till en fortsättning och några har inte erbjudits någon förlängning.

Emil Georgsson berättar för hemsidan att Daniel Marmenlind, Alexander Anderberg, Michael Kapla, Gilbert Gabor, Viktor Liljegren och Oscar Pettersson har tackat nej till en fortsättning i VIK. ”– Vi tackar dessa för deras prestationer i VIK-tröjan och önskar dem lycka till i deras fortsatta hockeykarriär, säger Emil Georgsson”

Emil meddelar också att Zackarias Skog, Samuel Ward, Jacob Bjerselius och Simon Krekula inte erbjuds något kontrakt. ”– Av olika anledningar har vi valt att inte erbjuda dessa spelare något nytt kontrakt. Vi sänder även till dessa ett tack och ett lycka till i framtiden, säger Emil.

Med övriga spelare förs en dialog om en fortsättning och vi hoppas kunna behålla några av dem i alla fall i Västerviks IK. Förhoppningsvis kommer vi snart kunna presentera något namn till nästa säsongs lag.

Truppen just nu hittar du på "Följ Lagbygget"

Conny Pettersson