Supporten - Nya 50/50

Västervik IK:s klassiska 50/50-lott som vi sålt länge i arenan byter nu skepnad! Den folkkära lotten tar steget in i den digitala världen och byter namn till Supportern.

Häng med – och stötta vår klubb var som helst, när som helst.

Nu tar 50/50-lotten steget in i framtiden och blir Supportern! Mycket är sig likt men till skillnad från sin föregångare är Supportern inte en lott utan ett spel du hittar hos Svenska Spel. Du spelar fortfarande genom att köpa ett- eller flera spel och har chans att vinna en pott. Och vinsten delas alltid lika mellan klubben och den vinnande supportern.

En stor fördel med Supportern är att du kan spela det var som helst. Du behöver inte längre vara på plats i arenan för att köpa. Det betyder att du kan stötta oss som klubb även hemma i soffan. Det gäller för hemmamatcher, såväl som bortamatcher och andra event. Det finns heller inte någon begränsning för hur stor vinstsumman kan bli, det hänger bara på hur många som spelar. 

Precis som 50/50-lotten stänger spelet i anslutning till att matchen avslutas. Vinnaren presenteras sedan på Svenska Spel Turs hemsida och i deras app.

När spelet sedan är avslutat öppnas direkt spelet för nästa match. 

Jag stöttar Västerviks IK! – Supportern | Svenska Spel Tur

Bra att veta! 

För att spela på Supportern behöver du ha ett konto hos Svenska Spel Tur. Om du inte redan har ett konto, passa på att skapa ett redan nu så du kan komma igång och köpa spel!

Klicka bara på länken nedan för att skapa ett konto. 

Skapa konto för spel på lotter & nummerspel | Svenska Spel Tur

Under matcher kommer QR-koder vara uppsatta på väggar i arenan samt visas på mediaskärmen. Du behöver då bara skanna QR-koden för att komma direkt till spelet. 

Precis som vanligt kommer vi också ha funktionär på plats där vi tidigare sålt den fysiska 50/50-lotten som kan hjälpa dig att köpa spel till matchen.

Om du tror att du behöver hjälp på plats, är det väldigt bra om du redan skapat ett konto hos Svenska Spel Tur innan besöket. Detta för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.