Kortare matchrapport från VIK - AIK
Publicerad: 2022-01-22
Snabbrapport
VIK förlorade kvällens match mot AIK med 1-3. VIK kom inte upp i normal standard och AIK vinner rättvist. Två bra målvakter höll även ner sifforna.

VIK blev utan poäng för andra gången den här säsongen på hemmaplan. AIK kunde vinna med 1-3 varav det sista var i tom bur.
Första perioden slutade mållös men det var VIK som var det lite bättre laget.
I andra perioden tar AIK ledningen genom Fredric Weigel som får in pucken bakom Olofsson via ett VIK-spelares knä.

0-2 kommer 17:12 in i tredje perioden när VIK har powerplay. Även det målet tar på en VIK-spelare och in i mål. Målskytt var Oskar Magnusson. Reducering kommer när VIK chansar med att ta ut målvakten och spela sex mot fem. Det är Skyler McKenzie som bryter sin måltorka när han trycker in 1-2.

VIK fortsätter utan målvakt men det slutar med att AIK kan punktera matchen och sätta 1-3 i tom bur. Max Lindholm målskytt.

Det kommer inte någon längre matchrapport p.g.a. sjukdom.