Rekordförsök på vårens VIK-kronanmatch

25 januari 2019 15:15
VIK-kronan

Var med på Västerviks IK:s rekordförsök vid vårens VIK-kronanmatch, klubben satsar på rekord både för antalet skänkta VIK-kronor och besökare i hallen. Läs mer om när Björklöven kommer till Västervik 11 februari och publiken bjuds på gratis entré, gratis korv och godis till barnen här.


Uppdatering 20190208: REKORD för antalet VIK-Kronor!

Västerviks IK går för rekord inför vårens VIK-kronanmatch 11 februari med gratis entré och korv!

Varje säsong spelar Västerviks IK två stycken matcher där inträdet är gratis för besökarna eftersom välvilligt inställda företag och privatpersoner betalar en krona, eller mer, per besökare som kommer till Plivit Trade Hallen. Vårens VIK-kronanmatch spelas måndag 11 februari och för motståndet står klassikerlaget IF Björklöven. Då spänner Västerviks IK bågen och satsar på att få in minst 250 – rekordmånga – sponsrade VIK-kronor och gärna rekordmånga besökare till ishallen.

Klicka här för att se vilka som är med och stöttar VIK!

- Denna matchkväll kommer att bli en festlig manifestation för alla som vill stötta Västerviks IK:s ishockeyverksamhet med a-lag i landets näst högsta liga Hockeyallsvenskan och 200 hockeyspelande barn och ungdomar, säger Västerviks IK:s ordförande Per Embretsen.

Alla som kommer till Plivit Trade Hallen bjuds på gratis korv med bröd och barn kommer att bjudas på godis av Västerviks Resorts maskot Lysse, Tjustbygdens Sparbanks maskot Edvin och ICA Maxis maskot Mica. Maskottrion kommer också att tävla sinsemellan i andra periodpausen, ett evenemang i sig som kan bli ett samtalsämne i Västervik.

225 enkronor är det gällande rekordet i satsade kronor från företag och privatpersoner, ett rekord som Västerviks IK kommer att göra allt för att slå den 11 februari. Målet är 250 VIK-kronor.

- Många företag har redan kontrakterat sig för en, två, tre, fyra eller i vissa fall även fem kronor per besökare i Plivit Trade Hallen denna match, säger VIK:s kassör Johan Hammarstedt, som fortsätter:

- Men fler är självfallet välkomna att vara med vid detta rekordförsök. Vi är många inom föreningen som just nu kontaktar alla företagare som finns i våra kontaktnät, men om någon sitter därute och vill stötta VIK-kronan 11 februari och ännu inte har blivit kontaktad är det bara att höra av sig till oss i marknadsgruppen, styrelsen eller VIK:s kansli så lovar vi att ta hand om dig!

Den andra delen av rekordjakten handlar om att dra många åskådare till denna måndagsmatch. Fri entré och gratis korv kombinerat med allsvensk hockey av finaste märke bör locka 2000 personer till Plivit Trade Hallen. Fullsatt ligger en bit över 2400 personer, en nivå som ordförande Per Embretsen gärna vill nå:

- Att gå på VIK-kronanmatchen mot Björklöven 11 februari är det billigaste sättet att stötta Västerviks IK. Varje person som kommer genererar en intäkt på mer än 200 kronor till klubben, utan att ens behöva plocka fram plånboken. Vill man som privatperson vara med och stödja VIK-krononmatchens intäkter är det också öppet att lägga 10 öre eller någon annan summa per besökande åskådare. Dessutom säljer vi sittplatser för 80 kronor och Plivit Trade Hallens restaurang, barer och kiosker är självklart öppna för de som vill handla något ät- eller drickbart, avslutar Per Embretsen, VIK:s ordförande.

För mer information, kontakta gärna

Per Embretsen,

ordförande Västerviks IK

Telefon 0733 566 555

Mejl [email protected]

Johan Hammarstedt,

kassör Västerviks IK

Telefon 0705 51 68 50

Västerviks IK:s kansli:

Telefon: 0490-182 30

Mejl [email protected]

Stefan Jillehed, VIK:s marknadsgrupp

Telefon: 0730-22 12 15

Mejl [email protected]

Köp sittplatsbiljett till matchen VIK-Björklöven 11 februari här!

Ladda ner blanketten som du som är företagare ska fylla i här (pdf 77 kB)

Ladda ner blanketten som du som är privatperson ska fylla i här (pdf 500 kB)