Namnavtal klart för Plivit Trade Hallen!

19 juni 2018 08:00

Västerviks Ishockey Klubb och Plivit Trade AB har idag undertecknat ett avtal som ger Plivit Trade fortsatt rätt att namnge ishallen den kommande säsongen i HockeyAllsvenskan. Namnet kommer som tidigare att vara Plivit Trade Hallen.


Västerviks IK och Plivit Trade har under de senaste säsongerna blivit viktiga ambassadörer för varandras varumärken. Västerviks IK:s framgångar under de senaste säsongerna med spel i HockeyAllsvenskan bidrar positivt och ger möjligheter att nå viktiga målgrupper och stärka varumärket över hela Sverige. Plivit Trade Hallen har blivit den hemmaborg som ger Västerviks IK: s spelare extra energi och en hall som motståndarspelarna oftast åker hem ifrån utan poäng.

- Det känns bra att samarbetet fortsätter. Från VIK:s sida har det aldrig varit någon tvekan om att vi önskade få till en fortsättning. Plivit Trade och Västerviks IK är två av kommunens starkaste varumärken och symboler för att det går att utvecklas i Västervik, säger Magnus Nilsson, Västerviks IK:s marknadsgrupp.

- Vi på Plivit Trade är väldigt glada och nöjda med att kunna fortsätta med hallnamnet och vara en stark partner till Västerviks IK. Där vi ser att ha vårt företagsnamn på hallen ger en stor och bra effekt även utanför Västervik. Att stödja ett lag i HockeyAllsvenskan är helt i linje med vår strategi att växa ytterlige på hela vår svenska marknad. Självklart är vi också glada att kunna stötta vårt lokala hockeylag så att de kan nå nya framgångar, säger Johan Siljreus, Försäljning & marknadschef Plivit Trade.

Avtalet gäller över säsongen 2018–2019.

Väl mött i Plivit Trade Hallen och HockeyAllsvenskan säsongen 2018–19!

Västerviks Ishockey Klubb
Marknadssektionen