Vi ställde inte in. Vi ställde om!
Publicerad: 2021-07-13
City Run
På måndagskvällen den 12 juli kl. 21:00 avslutades årets upplaga av Västervik City Run. I år som ett virtuellt lopp som kunde springas på plats längs med den ordinarie bansträckningen eller där man befann sig som Home Edition.

Vi ställde inte in. Vi ställde om!

På måndagskvällen den 12 juli kl. 21:00 avslutades årets upplaga av Västervik City Run. I år som ett virtuellt lopp som kunde springas på plats längs med den ordinarie bansträckningen eller där man befann sig som Home Edition. De som valde att vänta till måndagen med att springa loppet belönades vädermässigt med ett klassiskt Västervik City Run högtryck. Belönades med ett skönt och ljummet klassiskt City Run sommarklimat.

Snabbast runt banan i på plats loppet var Sara Rais som sprang de 6 km på 24:55. Snabbaste herre var Sam Öberg som sprang på 26:33. Snabbaste löparen i Home Edition alternativet var Daniel Öberg på 21:50. Fullständiga resultatlistor för loppen finns på RaceONE.se Vinnarna och löpare som vunnit utlottade priser på sitt startnummer från ICA Maxi Västervik, Restaurangerna Guldkant och Harrys i Västervik, enligt nedan. Grattis säger vi till er!

På platsloppet:

Matkasse ICA Maxi:

– Sara Rais

– Sam Öberg

– Maria Skärlund

Presentkort Guldkant och Harrys Västervik.

– Sara Dolk

– Ulf Engblad

– Johan Berkius

Home Edition loppet:

Matkasse ICA Maxi:

– Marcus Källgren

– Anders Strömbäck

Presentkort från Guldkant och Harrys Västervik.

– Daniel Öberg

– Johan Heinz

– Julia Jullan Ohlsson

Tack för i år. Vi ses måndag den 11 juli 2022 när vi springer tillsammans igen!

Keep on running!

Magnus Nilsson