Malkars Träningscenter är ny huvudpartner till Västerviks IK!

6 maj 2020 07:30
#21 Victor Öhman tränar tillsammans med Ullis O Garpenberg Malkars Träningscenter.
Partners

#2 Vi gör det tillsammans! Västerviks IK och Malkars Träningscenter signerade i förra veckan ett två-års avtal som innebär att klubbens A och två juniorlag ges möjlighet till fys. och styrketräning vid företagets nya toppanläggning i Västervik.


#2 Vi gör det tillsammans!

Västerviks IK och Malkars Träningscenter signerade i förra veckan ett två års avtal som innebär att klubbens A och två juniorlag ges möjlighet till fys. och styrketräning vid företagets nya toppanläggning i Västervik.

”Magnus Nilsson, föreningsutvecklare, Västerviks IK säger, VIK har en uttalad ambition att skapa de bästa möjliga förutsättningarna att träna och komma väl förberedd till nya hockeysäsonger och matcher. Den ambitionen gäller såväl för vårt A-lag som för våra två juniorlag. För juniorerna gäller att både träningskunskapen och de fysiska förutsättningarna skall finnas där den dagen de får chansen i vårt A-lag. Det är först nu i och med det ingångna avtalet med Malkars, som vi kan ge dem den här möjligheten.”

Lars Malkar, VD, Malkars Träningscenter säger, att få förtroendet att vara med och bidra till VIK:s fortsatta fysträning är vi på Malkars mycket stolta över. Tillsammans med VIK vill vi bidra med utmanande och framförallt inspirerande träningsmöjligheter hos oss på Malkars. Vi säger ”stort lycka till!”

”Victor Öhman, nr. 21 i Västerviks IK A-lag säger att Malkars är ett otroligt bra gym där vi har alla förutsättningar för att utvecklas och bli bättre ishockeyspelare. Skulle nästan kunna säga världsklass!”

Ta hand om er tills vi ses igen!

Västerviks Ishockey Klubb Marknadssektionen