Träningsmatcherna drar igång för Västervik
Publicerad: 2021-08-20
Träningsmatch
Nu i veckoslutet åker VIK till Danmark för att spela två träningsmatcher. Det är Rungsted och Herlev som står för motståndet. Idag blev det också klart att Västerviks Tidningen i samarbete med Sport-Expressen kommer sända hemmamatcherna på vt.se.

VIK har alltså två bortamatcher i inledningen på säsongen. Det är först ikväll fredag match mot Rungsted som är regerande danska mästare och på lördagen är det match mot Herlev som blev ett mittenlag förra säsongen. I Herlev spelar tidigare VIK-spelaren Alexander Lindqvist Hansen.

Matchen mot Rungsted börjar 19:00

Idag blev det också officiellt klart att Västerviks Tidningen sänder VIK:s träningsmatcher i Plivit Arena på sin hemsida, www.vt.se för sina prenumeranter.

Västerviks Tidningen skriver bl.a. "Det känns fantastiskt roligt att få bjuda er prenumeranter på det här, speciellt i dessa tider när endast 300 åskådare får finnas på plats.

Den första träningsmatchen vi sänder är mot Vita Hästen på onsdag. Sändningen drar igång strax innan matchstart och kommenterar gör Jonathan Åhman och Joakim Englund.

Direktsända försäsongsmatcher:

25/8: VIK–Vita Hästen, matchstart 18:00.

1/9: VIK–Tingsryd, matchstart 18:00.

3/9: VIK–HV71, matchstart 18:00.

15/9: VIK-Nybro, matchstart 18:00.

Conny Pettersson