J18: Nässjö - VIK 0-6
Publicerad: 2019-10-13
J18 Matchrapport
Efter förra veckans förlust mot HC Dalen studsade man tillbaka och nollade Nässjö HC på bortaplan.

Det var svårt att hitta orden efter förra matchen som vi förlora med 9-3 mot Dalen, så den stryker vi ett streck över. Vi hade ett möte dagen efter och prata om vad som gick fel och alla var överens om att så får det inte se ut när vi spelar hockey. Det är okej att förlora men absolut inte på det sättet vi förlorade på, nog om det.

Första perioden

Vi pratar inför matchen om att inställningen och närvaron måste vara där till 100%. Och det märktes direkt att idag är vi påslagna. Vi spelar en stabil hockey och har lite mer av spelet än Nässjö. Vi får bla ett friläge i slutminuten, men inget mål.

Skott: 4-8

Andra perioden

Vi vill fortsätta på den inslagna vägen och grabbarna gasar direkt och efter 53 sekunder gör Olle Hansson 0-1 på pass av Liam och Tampa. Vi fortsätter att spela stabilt och 0-2 kommer 9.31. Målskytt Fille Windahl fint framspelad av Henke.

Sen kommer några virriga minuter där vi slarvar runt linjerna och vi får ett alldeles för långt lag. Nässjö får några bra chanser men Melker har stängt igen butiken där bak.

Skott: 8-10

Tredje perioden

Vi pratar inför tredje att vi ska ha tålamod och hålla ihop laget bättre. Vi ligger rätt i positionerna och efter 8.49 kommer 0-3 och det är Liam Svensson som gör målet, förarbetet står Olle och Fille för. Drygt två minuter senare så kommer 0-4 och det är Isak Grönlund som sätter dit den och matchen känns avgjord.

Vi trycker på att vi ska fortsätta vara disciplinerade och hjälpa Melker i mål som gjort en grym match. Efter 14.16 bjuds vi på hockeygodis när Olle gör 0-5 fint framspelad av Fille och Affe.

Vi fortsätter att offra oss för att hålla nollan. Vi gör det bra och med sju sekunder kvar trycker Arvid Ankarman in slutresultatet till 0-6.

Skott: 13-11 Totalt 25-29