Nyhet för säsongskortsinnehavare: Lås upp din plats om du inte kan komma

16 september 2019 08:41
Säsongskort

Nytt för den här säsongen är att alla med säsongskort har möjlighet att enkelt gå in och låsa upp sin plats om de av någon anledning inte skulle kunna utnyttja sitt kort inför en hemmamatch. Det kommer att öka tillgången av attraktiva platser i Plivit Arena, något som kan göra att publiktillströmningen till arenan och stämningen och stöttningen till VIK från läktarna.


VIK har en hemmahall där många av de bästa platserna blir upplåsta i säsongskort till både privatpersoner och klubbens partners. Det innebär att vissa av de fina säsongskortsplatserna ibland gapar tomma på läktaren när någon med kort fått förhinder på någon av seriens 26 hemmamatcher.

Nu finns lösningen på flera samtidiga problem färdig:

Du som bryr dig så mycket om Västerviks IK att du har ett säsongskort kan hjälpa till och stötta klubben ytterligare lite genom att låsa upp din plats till ny försäljning om du får förhinder. Klubben befinner sig i kontrollår och behöver alla intäkter som går att hitta denna säsong.

Samtidigt ökar vi tillgången av riktigt bra läktarplatser till publik som söker enstaka biljetter.

Dessutom skapar vi bättre stämning och bättre stöd till vårt a-lag på isen om vi fyller läktarna bättre. En win-win-win-situation därmed!

Har du ett säsongskort och vill veta hur du låser upp din sittplats, läs här:

1 Gå till www.vikhockey.ebiljett.nu

2 Klicka på ”Logga in”.

3 Ange din e-postadress och lösenord. Om du inte har lösenordet – klicka på glömt lösenord och ange e-postadress så skickas ett lösenord till dig.

4 Klicka på ”Mina säsongskort”.

5 För att avaktivera platsen och låta VIK sälja den till någon annan så väljer du ”avaktivera plats” på den sittplats du vill lämna tillbaka.

6 Platsen är nu avaktiverad för den aktuella matchen och kan säljas av VIK.

7 Om du istället vill ge bort din sittplats till en kamrat väljer du istället ”Skapa platsbiljett”

8 Fyll i namn och mailadress till den du önskar ge biljetten så skickas en matchbiljett via epost. Du behöver alltså inte ”låna ut” ditt befintliga säsongskort.

9 Klart.

10 Nu har vi färre tomma stolar i arenan och du är med bidrar till bättre stämning och stöd till laget på isen.

VIK tackar för ert stöd och vi ses i Plivit Arena!

Västerviks Ishockey Klubb

Marknadssektionen