Hockeystore blir ny partner till Västerviks IK

10 maj 2019 08:20
Partner

Västerviks IK har en ny partner när det gäller klubbkläder och hockeyutrustningar i företaget Hockeystore. Det innebär att klubbens spelar- och ledarkläder kommer att gå att beställa från Hockeystore, samt att Hockeystore inom kort också kommer att erbjuda en särskild webbshop med hela utbudet av prylar.


Hockeystore.se är en webbsida som erbjuder marknadens bästa sortiment av hockeyprylar och hockeyrelaterade kläder. Från och med nu är företaget också en av Västerviks IK:s platinumpartners.

En del av samarbetet kommer att rikta in sig på att utveckla utbudet av spelar- och ledarkläder. Hockeystore kommer att ha en webbsida där VIK:s spelare och ledare kan köpa alla typer av on ice- och off ice-produkter. Det kommer att finnas en speciell VIK-sida som medlemmarna hamnar på när de har registrerat sig för VIK.

- Vi är väldigt glada över att ha knutit det här samarbetet med Hockeystore och tycker att det ska bli bra att utbudet av VIK-prylar också kommer att gå att köpa på internet, säger VIK:s ordförande Per Embretsen.

Hockeystore.se

Västerviks IK kommer även fortsättningsvis att spela i utrustningar och matchställ från CCM.