Ett tack från Västerviks IK till minne av Thomas Manfredh

22 oktober 2019 19:00
Sorgtack

Västerviks IK:s mångårige supporter, radiomannen bland mycket annat, Thomas Manfred avled i en ålder av 72 år under försommaren och Västerviks IK vill passa på att minnas den svårt saknade Thomas här på webbsidan.


Thomas Manfredh var för många västervikare känd som radioprataren Thomas på City 93, den lokala radiostationen som också hade sin storhetstid ungefär samtidigt som VIK nådde klubbens första storhetstid med kval till Elitserien 1997.

Det var till stor del Thomas Manfredh som, med sina minst sagt engagerande radioreferat, hjälpte VIK att nå utanför Tjusthallens väggar på den tiden och hans hockeyintresse har smittat av sig på många genom åren. Han var en genuin föreningsmänniska, inte minst som spelare i Ankarsrums IS men i många andra föreningar och former av engagemang. Dessutom fackligt engagerad under många många år.

I dödsannonsen inför Thomas Manfredhs begravning framkom att han hade bett sörjande att sätta in minnesgåvor som bidrag till Västerviks IK:s ungdomsverksamhet, något som många av begravningens gäster också gjorde.

Västerviks IK är självklart tacksamma och – om vi ska vara ärliga – väldigt rörda över Thomas och hans närståendes fina tanke på vår klubbs ungdomsverksamhet.

Vi lovar att pengarna ska användas för att skapa roliga hockeyminnen för VIK:s barn och ungdomar, tack för allt Thomas!