Matchrapport VIK - Väsby 7-2
Publicerad: 2020-09-16
Träningsmatch
VIK vann onsdagskvällens match med med klara 7-2 mot Väsby där man tidigt i matchen gick fram till en 2-0 ledning. I och med segern har VIK inlett träningsmatcherna på ett fint sätt med två raka segrar. Denna gång var det Daniel Marmenlind i VIK målet och glädjande att det var många som fick göra mål i VIK laget.

VIK rivstartade onsdagskvällens träningsmatch och redan innan klockan hunnit bli mer än 2.43 på matchuret hade VIK gått fram till en 2-0 ledning.

Först rakade Fabian Ilstedt in sitt första mål i VIK tröjan innan Oskar Pettersson snyggt smällde in 2-0 till VIK.

Det skulle även bli ett tredje mål i första perioden genom återigen Oskar Pettersson, sitt andra för kvällen.

Om den första perioden helt klart gick till VIK skulle Väsby spela upp sig i mittperioden men där VIK skulle göra det enda målet snyggt genom Anton Blomberg.

VIK började även den tredje perioden starkt där man gjorde två mål i power play spel 5 mot 3. Målen gjordes av Joakim Hagelin och Saku Kinnunen.

Därefter skulle Väsby få reducera två gånger och snygga till siffrorna som till slut blev 7-2 till VIK där sista målskytt i VIK skulle bli Alfred Barklund.

Nästa match spelas i Plivit Arena på Fredag 18/9 kl. 19:00. Då kommer Vita Hästen på besök. Det finns biljetter att köpa, först till kvarn, 350 kr/st. Kontakta Peter Helgesson på telefonnummer 0702785580