Snabbintervju: Darren Nowick direkt efter kontraktsförlängningen

13 maj 2019 22:00
Hockeymal

Västerviks IK:s lurige, skridskostarke och tekniske amerikanske forward, 27-åringen Darren Nowick förlängde under måndagen sitt kontrakt med klubben. Vikhockey.se fick tag på Darren i Long Beach i Kalifornien och fick några snabba svar.


Det förefaller vara en harmonisk Darren Nowick som spenderar sommaren hemma i Long Beach på USA:s västkust när webbsidan får tag i honom på måndagen. Och varför skulle han inte njuta i fulla drag? En relativt nyfödd liten kille med sambon, ett nysignerat VIK-kontrakt och över alltihop lyser Kaliforniens sol.

Kul att du stannar hos oss Darren, vad fick dig att bestämma sig för en förlägning med Västerviks IK?

- Det var ett enkelt beslut att återvända, jag hade ett fantastiskt första år när jag spelade i Västervik och jag är väldigt glad att vi löste allt så att jag kunde komma tillbaka ytterligare ett år.

Vad tyckte du var bäst med att spela i Västervik förra säsongen?

- Det var mycket som var kul, men allra roligast var att vi överbevisade alla och lyckades ta laget till slutspel!

Vad tror du om VIK inför nästa säsong?

- Jag tycker att vi ska kunna förvänta oss ännu ett bra år, jag vill fortsätta att producera poäng och hjälpa laget att vinna så mycket matcher som möjligt.

- Såvitt jag kan bedöma har vi fått ihop ett väldigt bra lag redan, inte minst de två spelarna som spelade härborta i USA förra säsongen, Peter Krieger och Jake Randolph.

Tack för pratstunden, vi ses i september Darren!

- Absolut, hälsa alla att jag längtar!

Läs mer om Darren Nowicks kontraktsförlängning här