BILJETTINFORMATION KOMMANDE 3 MATCHER
Publicerad: 2021-12-29
Biljetter
Nu släpper vi biljetter till nästa tre hemmamatcher. Det är på ståplatsläktaren men det är sittande på bänkar som gäller. Biljetterna kan endast köpas via hemsidan. Givetvis måste giltigt vaccinationsbevis kunna visas upp vid insläpp.

Vi har nu öppnat försäljningen av biljetter till hemmamatcherna mot Västerås IK den 5:e, BIK Karlskoga den 7:e samt AIK den 14:e januari. Det är så långt fram som vi idag känner till att nuvarande restriktioner gäller.

Till de kommande matcherna finns det 150 ståplatsbiljetter som endast köps via biljettlänken på www.vikhockey.se
Biljettkassan i Plivit Arena kommer inte att vara öppen under tiden som publikrestriktioner gäller.

Restriktionerna tillåter endast sittande publik så även på ståplats. På ståplatsläktaren har vi placerat ut bänkar på vartannat steg för att klara av att hålla distanseringen framåt och bakåt. På varje bänk sitter tre personer för att klara distanseringen i sidled. Bänkarna är kryssmarkerade där vi INTE sitter. Det är inte tillåtet att flytta på bänkarna.

Sittplatssektionerna är endast för säsongskortsinnehavare, privat och företag. Vi har som under träningsmatcherna och hemmapremiären blockerat varannan bänkrad.
Inget sällskap får sitta fler än 8 personer tillsammans. Avstånd mellan sällskapen skall vara 2 stolar/platser.

Det är fri sittning på tillgängliga sittplatser enligt principen först till kvarn. Det är ingen optimal lösning men med det mycket begränsade antal sittplatser vi har tillgängliga, det minst dåliga.

OBS! Giltigt Covid-19 pass skall uppvisas i entrén för att äga tillträde till matcherna.

Ni som har köpt restaurangplats är fortsatt välkomma till de kommande matcherna. Har ni frågor, vänligen kontakta oss via mail på: [email protected]

Vi ber er ödmjukast om att ni hör av er via [email protected] när det gäller biljettfrågor.

Pontus Magnusson