Inför Almtuna hemma i Plivit Arena

30 januari 2020 20:00
Inför match

Hemmamatch mot Almtuna och denna fredagkväll är det dags för VIK-kronan när välviliga företag och privatpersoner bjuder på FRITT INTRÄDE. En otroligt viktig match mot ett lag som VIK har precis bakom sig i tabellen. Ta med alla du känner så skapar vi en härlig stämning och bär fram laget mot en ny seger.


VIK, som åkte på en tung förlust mot Västerås med hela 7-2 senast, genomförde en match där resultatet inte alls speglade spelet.

VIK gör en bra match, men tyvärr så förlorar man matchen på grund av alla utvisningar.

Nu hoppas man att komma tillbaka direkt till det vinnade spelet som varit så lyckat den sista tiden när Almtuna gästar Västervik.

Saknas i truppen gör Samuel Ward, Ádám Vay och Victor Öhman som alla är skadade. Adrian Elefalk är utlånad resten av säsongen.

Hur femmorna kommer att se bestäms cirka två timmar före matchstart som är klockan 19.00.

Nedan finns de spelare som är tillgängliga:

Målvakter:

1 Adam Åhman

30 Arvid Ljung

Backar:

7 Niklas Folin (C)

8 Adam Plant

11 Brandon Burlon

14 Erik Gustafsson

42 Oscar Drugge

44 Erik Ullman

58 Kim Johansson

Forwards:

9 Marcus Westfält

10 Lukas Wernblom

19 Rob Bordson (A)

20 Peter Krieger

26 Darren Nowick

28 Emil Alba (A)

40 Erik Aterius

46 Erik Nyström

49 Oskar Pettersson

65 Victor Wänghult

70 Jacob Bjerselius

79 Tim Wahlgren

88 Ken Jäger

91 Tim Wahlgren

Två gånger per säsong bjuder Västerviks IK:s välvilliga partners och generösa privatpersoner hela publiken på entrén. Vårens VIK-kronanmatch spelas mot Almtuna IS denna fredagskväll!

Ta med alla du känner till Plivit Arena, ju fler som kommer till matchen ju mer pengar får Västerviks IK. Nu fyller vi Plivit Arena en gång för alla!

Entrén till matchen är gratis för samtliga, sittplatser säljs för 80 kr/st. Säkra din plats direkt, köp sittplatsen via direktlänken idag.

Dagens matchvärd är Eterni

17.30 HYLLAN 2.0: FLÄSKFILÉ MED BEARNAISESÅS & KULPOTATIS!

Hyllan 2.0 är det självklara stället för dig som vill ladda upp inför matcherna i HockeyAllsvenskan. Kom till Plivit Arena en och en halv timme innan matchstart, ladda upp med likasinnade över en god bit mat och något gott att dricka.

Denna match: Fläskfilé med bearnaisesås & kulpotatis 199 kronor per person. Restaurangen öppnar klockan 17.30, välkommen!

Boka bord och matchbiljetter via telefon hos: Mia Gustafsson 070-270 03 67, eller mail: [email protected]