Publicerad: 2019-01-09

Västerviks Ik - Tranås AIF  0 - 1

(0-0, 0-0, 0-1)

1:a Perioden

Taif är lite hetare från start och har bla ett skott i ramen. Vi kommer in i det efterhand men har svårt att komma till riktigt farliga avslut. Efter ca 10 min har vi pp där vi skapar några halvchanser. Efter 13 får vi spela bp som vi gör okej. Händer inte så mycket resten av perioden utan den slutar 0-0.

2:a Perioden

Matchen fortgår utan att det händer så jättemycket med ganska långa sekvenser utan avblåsningar. Vi blir fast i egen Zon några tillfällen mer på grund av oss själva än att Tranås gör det bra.Vi spelar numerärt överläge efter ca 14 min och har någon bra chans utan utdelning. En slätstruken period som även den slutar mållös.

3:e Perioden

Efter minuten drabbas vi av en utvisning och med 15 sek kvar i bp så tar Tranås ledningen med 1-0. Efter målet så har vi några bra byten och skapar några halvchanser men vi är inte tillräckligt distinkta när lägena dyker upp . Vi reder ut ett bp efter 7 min . Sista halvan av perioden försöker vi få till mer tryck men alltför ofta krånglar vi till det och skapar inte jättemycket. Vi plockar mv med ca 1.15 min kvar och har någon halvchans. Men Tranås håller undan och vinner med 1-0.

Analys:

Ikväll så kommer vi inte upp i nivå som vi vet att vi kan . Känns som att det är en match som vi ska kunna vinna .Vi förlorar inte mot ett bättre lag . Men i dag är vi inte riktigt där och gör jobbet som krävs. Måste vara mer desperata framför motståndarmålet om vi ska kunna få hål. Mera attityd i det vi gör på isen  Bara att ta nya tag och ladda om till nästa match.