Matchrapport: VIK - Nybro Vikings 4-2
Publicerad: 2022-08-27
Matchrapport
VIK fortsätter rada upp fina resultat på försäsongen. Igår kom ytterligare en seger då Nybro Vikings besegrades med 4-2 i Plivit Arena.

Det var mycket VIK i inledningen på matchen men gästande Nybro måljublade först. Ett resultat som stod sig perioden ut. Skott 15-9.

VIK kvitterade i den andra perioden då Nybro spelat med en man mindre på banan genom Ludwig Stenlund. Innan mittperioden var över så tog VIK även ledningen till 2-1. Grayson Pawlenchuk målskytt när endast åtta sekunder återstod. Skott 17-12.

VIK utökade sin ledning till 3-1 i mittendelen av slutperioden genom Ian Edmondson. När samme Edmondson satt utvisad kort senare så reducerade Nybro Vikings till 3-2. När gästerna i slutskedet tog ut målvakten i jakten på kvittering så gjorde Victor Öhman 4-2 vilket också blev slutresultatet. Skott 14-12.

Nästa match för VIK är mot Tingsryd på bortais på onsdag 31/8. Även det är en träningsmatch.