Västervik City Run Home Edition 2021

3 juni 2021 14:50

Västervik City Run är ett stadslopp på 6 km i och kring Västerviks centrum med start och mål vid Grönsaks- och Fiskartorgen. Bansträckningen består av två 3 km slingor med varvning över Fiskaretorget. Vi kan tyvärr inte springa tillsammans som vi brukar i år heller. Men i år ställer vi inte in, utan om, till två virtuella lopp.


Vi har sprungit måndagen i v. 28 kl. 20:00 sedan 2011. Loppet är väl etablerat i Västervik och ett mycket populärt återkommande evenemang i början på Visfestivalsveckan. Västervik City Run är ett motionslopp med en dam och herrklass. Samt det kortare Sparbanksloppet på 800 m för de yngre barnen upp till 10 år.

Vi kan tyvärr inte springa tillsammans som vi brukar i år heller. Men i år ställer vi inte in, utan om, till två virtuella lopp helgen v. 27. Loppen är öppna att springa från fredag kväll den 9 juli kl. 18:00 till måndag den 12 juli kl. 21:00. Vi använder RaceONE-appen för anmälan och registrering av genomförande. RaceONE-appen laddas ned från App Store och Google Play. Du väljer helt enkelt det lopp som passar dig bäst!

Anmälningsavgiften för deltagande i årets virtuella lopp är endast 100 kr. Intäkterna från Västervik City Run är ett viktigt och välbehövligt bidrag till föreningens ungdomsverksamhet.

  • City Run Home Edition På Plats springer du den ordinarie banansträckningen för Västervik City Run med start och mål vid Grönsakstorget.
  • City Run Home Edition springer du 6 km där du är och det passar dig bäst.

Keep on running!