Snabbrapport: Stark vinst hemma mot Timrå med 4-1
Publicerad: 2021-04-07
Snabbrapport
Efter två mållösa perioder kom alla målen i tredje. Timrå och Dahlén gjorde första målet innan VIK vände och vann med 4-1. 1-2 i matcher nu i bäst av sju. Nästa match hemma på fredag. Matchrapport kommer i morgon bitti.

VIK vann tredje matchen mot Timrå med 4-1. Två mållösa perioder innan Jonathan Dahlén kunde spräcka nollan och ta ledningen med 0-1. VIK kvitterade knappa minuten senare genom Kellen Jones på styrning.

Efter halva tredje perioden tar VIK ledningen i powerplay och det är Viktor Liljegren som direktskjuter på Victor Öhmans passning.

Med drygt två minuter kvar av tredje perioden plockar Timrå ut målvakten men det är Västervik som utnyttjar det två gånger om. Först Tim Wahlgren och sedan Jacob Bjerselius.

Efter två mindre bra perioder av Västervik så kom man tillbaka i tredje. En viktig seger för fortsättningen.

Nästa match i Plivit Arena på fredag 19:00.