Inför Västerås IK i Plivit Arena
Publicerad: 2020-11-05
Inför match
På fredagskvällen är det återigen match för VIK:arna. Spelplatsen är Plivit Arena och för motståndet står tabellsexan Västerås IK. Matchstart är 19:00. Bröderna Jonathan och Marcus Davidsson återförenas tillsammans med Axel Jonsson-Fjällby. Trion har tidigare representerat Djurgårdens IF i SHL.

Västerås IK kommer till Västervik med tre raka segrar. Senast bortaslog laget Tingsryds AIF med 0-3. Även Västerviks IK har samma segerrad. Senast slogs AIK tillbaka i Plivit Arena efter att matchen avgjorts på straffar. Brödraduon Jonathan och Marcus Davidsson är redo att göra debut i Västervikströjan. Jonathan lånas in från Ottawa Senators och broder Marcus, tidigare i Växjö Lakers HC i SHL, är i VIK resten av säsongen.

Hur Karlin och Georgsson formerar sina mannar bestäms närmare matchstart. Även vem som vaktar kassen. Klart är Simon Krekula (skadad), Zackarias Skog (skadad) och Fabian Ilestedt (utlånad) missar matchen. Exakta formationer kommuniceras på hemsidan och i våra sociala kanaler två timmar innan matchstart.

{!A}

Matchvärd till matchen är:

{!B}

Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till morgondagens match. Klicka på länken för att komma till biljettsidan. Biljettlänk Västerviks IK - Västerås IK

Filip Jillehed