J20: Västerviks IK VS Olofströms IK
Publicerad: 2018-02-09

Västerviks IK - Olofströms IK 2 - 6

(0-2, 1-2, 1-2)

Återigen blev det förlust och denna gång mot Olofström med 2-6. Efter en jämn första period hamnar vi ändå i underläge efter att Olofström gjort 0-1 via en skridsko och 0-2 På kontring när vi spelade p.p. Inte alls rättvist då vi bla hade en ramträff.

Efter halva andra kommer 0-3 efter tekning. När vi får chansen att spela 5-3 kommer äntligen reduceringen till 1-3 målskytt Hampus Sjöblad ass David Andersson och Arvid Fagerström .Vi har ytterligare lägen ,men tyvärr slarvar vi i egen Zon och då gör Olofström 1-4 med 3 min kvar av perioden.
I sista drar vi på oss för mycket utvisningar när vi ska försöka jaga ikapp. Reducering till 2-4 kommer inte förrän det återstår knäppa 2 min målet göra av David Andersson ass Calle Jacobsson och Victor Lounis .

Vi chansar med att plocka mv men då gör Olofström 2-5 och i slutet även 2-6 när vi spelar b.p

Analys:

Resultatet speglar inte matchen men vi slarvar för mycket och blir straffade. Vi måste göra det enkla i en del lägen. Framåt är vi lite för trubbiga just nu nu och vi får jobba oss till mål och målchanser. Gäller att ta kamperna i de kommande matcherna ./Ledarna