PUBLIKINFORMATION PGA RESTRIKTIONERNA
Publicerad: 2021-12-22
Detta gäller de kommande matcherna.

Vi jobbar på för fullt med arbetet kring de kommande hemmamatcherna. Det som vi kan klargöra redan vid denna tidiga punkt är att vi har ett stort arbete att göra under de kommande dygnen. Det som sker i processen nu är hanteringen av samtliga lösbiljetter som har köpts till de kommande hemmamatcherna samt anpassningar i Plivit Arena, både i biljettsystem och fysiskt på plats.

Samtliga lösbiljetter som har köpts via internet till kommande hemmamatcher kommer att återköpas, en hantering som sköts av Tickster detta sker automatiskt. Det kommer dröja ett par arbetsdagar innan denna process har gått igenom. Har du köpt biljetter manuellt via VIK kansli kontakta oss på, [email protected] via ICA Maxi kontakta ICA Maxi.

Vi kommer att prioritera säsongskortsinnehavare, privat och företag. Vi kommer som under träningsmatcherna och hemmapremiären att blockera varannan bänkrad. Inget sällskap får sitta fler än 8 personer tillsammans. Avstånd mellan sällskapen skall vara 2 stolar/platser. Det är fri sittning på tillgängliga sittplatser enligt principen först till kvarn. Det är ingen optimal lösning men med det mycket begränsade antal sittplatser vi har tillgängliga, det minst dåliga.

OBS! Giltigt Covid-19 pass skall uppvisas i entrén för att äga tillträde till matcherna även i fortsättningen.

Ni som har köpt restaurangplats är fortsatt välkomma till de kommande matcherna. Har ni frågor, vänligen kontakta oss via [email protected] All publik på matcherna framöver måste vara sittande. VIK har som ambition att erbjuda ett visst antal lösbiljetter från och med matcherna med start i januari, men vi kan i skrivande stund inte säga hur stort det antalet kommer att bli. Lösbiljetter kommer att släppas på vikhockey.se måndag den 3/1 10.00. Vi återkommer i god tid med exakt antal.

Vi ber er ödmjukast om att ni hör av er via mejl när det gäller biljettfrågor. För att vi ska hinna med att ställa om till matchen på måndag, så ber vi om att undvika så många telefonsamtal som möjligt.

Admin