Spelarnytt: Niklas Enberg skriver kontrakt för resten av säsongen

16 september 2018 11:22

32-årige backen Niklas Enberg, som varit med i VIK:s lag där han både tränat och spelat senaste veckan, har skrivit kontrakt med Västerviks IK för resten av säsongen 2018-19.


Niklas är 32 år gammal och kommer från Piteå. Förutom Piteå HC har Niklas spelat i Luleå J20, fyra säsonger i Troja-Ljungby, en säsong vardera i Sundsvall Hockey, IK Oskarshamn, samt Odense i danska högstaligan. Mest nyligen spelade Niklas Enberg i Tingsryds AIF i fyra raka säsonger.

Den senaste veckan har Niklas Enberg tränat och spelat med Västerviks IK och nu skriver alltså klubben kontrakt för resten av säsongen. I fredags gjorde Niklas matchens andra mål för VIK mot IK Pantern och han stod för en stabil insats på sin backplats.

Emil Georgsson säger så här om Niklas Enberg:
- Niklas har visat under veckan det vi egentligen visste: att han är stabil back med rutin som vi känner att denna trupp behöver. Även Niklas har fått ett positivt intryck av veckan som varit. Vi är därför väldigt glada att vi gemensamt har kommit överens om en fortsättning över hela denna säsong.

Se hela lagbygget inför säsongen 2018-19 här!