Månadsgiven 2020

7 juli 2020 11:15
Månadsgiven

Sommar-Swishen började som VIK Kvalresan med insamling för att ge laget bättre förutsättningar att kvala sig kvar i HA säsongen 2017/18 genom att få flyga till bortamatchen i Piteå. Efter ett lyckat kval och ett stort stöd i insamlingen så startade vi en ny insamling inför säsongen 2018/19 som vi kallade Sommar-Swishen. Insamlingarna har varit lyckosamma och totalt har vi samlat in drygt 320 000:- till VIK på knappt två år. Fantastisk bra jobbat alla!


Månadsgiven

Sommar-Swishen började som VIK Kvalresan med insamling för att ge laget bättre förutsättningar att kvala sig kvar i HA säsongen 2017/18 genom att få flyga till bortamatchen i Piteå.

Efter ett lyckat kval och ett stort stöd i insamlingen så startade vi en ny insamling inför säsongen 2018/19 som vi kallade Sommar-Swishen.

Insamlingarna har varit lyckosamma och totalt har vi samlat in drygt 320 000:- till VIK på knappt två år. Fantastisk bra jobbat alla!

Nu ser vi att det är dags att förnya oss. Vi vill nu starta en större gemensamhet för alla oss som vill stötta VIK. Vi tror oss veta att det är många där ute som har ett stort rödblått hjärta.

Istället för att swisha ett större engångsbelopp vill vi nu starta 79-klubben, 119-klubben och 149-klubben. Det hela bygger på att man via autogiro betalar 79, 119 eller 149:-/mån. Beroende på beloppets storlek får man lite olika förmåner.

Innehållet är följande för alla som är med i minst tolv månader:

• Alltid 20% på allt i VIK-Shopen i Arenan (ej på nätet)

• Träff med tränarna i samband med första ispasset

• Träff med sportchef under säsongen

• Träff med Materialförvaltarna som ger en rundtur i omklädningsrummet innan säsongen

• Specialerbjudanden på mat från Hyllan 2.0 (vid utvalda tillfällen)

• Med i utlottning om att följa med i spelarbussen till en bortamatch

Extra vid 119:-/mån

• Halsduk

• Två extra lotter vid utlottning om att följa med i spelarbussen på en bortamatch

Extra vid 149:-/mån

• T-shirt signerad av alla spelare

• Fem extra lotter vid utlottning om att följa med i spelarbussen på en bortamatch

Viktigast av allt man gör detta för, är att man vill stötta VIK. Hjälper du till och skaffar minst fem månadsstödjare som är med och bidrar i minst tolv månader så får du en matchtröja. (Matchtröjan är en replika)

Hur funkar då detta!? Hur enkelt som helst! Maila vilket av de tre alternativen på belopp som du vill vara med på till Månadsgiven

På länken nedan registrerar du sedan ditt konto och signerar med ditt Bank-ID, Bankgiro-online och via autogiro drar vi sedan valda belopp runt 28:e varje månad tills uppsägning sker. Dock i minst tolv månader för att kunna nyttja förmånerna.