Snabbrapport: Västervik vann mot Kristianstad med 2-3 på onsdagskvällen!
Publicerad: 2020-02-05
Snabbrapport
Västerviks IK spelade bortamatch mot Kristianstad på onsdagskvällen och första perioden blev mållös trots varsitt ribbskott för Kristianstads Fredrik Hansson och VIK:s Erik Ullman i powerplay. Andra perioden stod för matchens målfyrverkeri, först gick KIK ifrån till 2-0 efter mål av Riley Bourbounnais och Kevin Wennström. Sedan vände VIK på perioden och matchen genom tre snabba mål på mindre än två minuter. Darren Nowick hängde in en PP-puck till 2-1 efter passning från Erik Ullman. 1:21 senare fick VIK en straff när Erik Nyström kommit fri och Ken Jäger satte den säkert i nät. Ytterligare 36 sekunder senare fick Peter Krieger chansen när VIK skapat ett långt anfall och han gjorde inget misstag. Tredje perioden blir ett ställningskrig där båda lagen har svårt att ta sig in på mål. Kristianstad plockar ut målvakten med drygt två minuter kvar, men inget av lagen lyckas göra några fler och VIK plockar tre mycket viktiga poäng på bortaplan!

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på torsdagsmorgonen.