Västerviks IK har gjort sina kaptensval

21 september 2020 19:30

Västerviks IK har valt sina kaptener för säsongen 2020/2021. Att leda laget som lagkapten gör Joakim Hagelin. Till assisterande kaptener väljs inga mindre än Victor Öhman, Erik Gustafsson och Kellen Jones.


Mattias Karlin och Emil Georgsson har idag kommit fram till att utse Joakim Hagelin till säsongens lagkapten. Linköpingsfödde 31-åringen med drygt 450 allsvenska matcher på sitt CV kommer att leda laget med ett C på sitt bröst. Till hemsidan säger han såhär under morgonen:

– Det känns ärofyllt. Jag tror att valet föll på mig för att jag har har varit med ett tag nu. Jag är också en glad person som är lätt att prata med.

Till assisterande kaptener väljs Victor Öhman, Erik Gustafsson och kanadensaren Kellen Jones. De två förstnämnda har hela elva säsonger bakom sig i VIK-dressen. Victor Öhman fem och Erik Gustafsson sex. VIK:s poängligavinnare från säsongen 2018/2019, Kellen Jones, är åter tillbaka i klubben efter en ettårig sejour i schweiziska HC Thurgau, och utnämns alltså även han till assisterande kapten.