Snabbrapport: Förlust i andra semin efter förlängning
Publicerad: 2021-04-05
Snabbrapport
VIK förlorade andra semifinalen borta mot Timrå efter förlängning där Jonathan Dahlén avgjorde efter ca tre minuter. Timrå leder nu matchserien med 2-0. Nu väntar två matcher i Västervik, onsdag 7/4 och fredag 9/4.

Timrå besegrade Västervik med 4-3 efter förlängning. Timrå var det klart bättre laget i de två första perioderna och ledde rättvist med 3-1. Hemmalaget tog ledningen innan Kellen Jones styrde in kvitteringen i första perioden. Andra perioden vann Timrå med 2-0.

2,38 reducerade Simon Krekula efter fint pass från Hagelin och sedan med knappa två minuter kvar av tredje perioden kvitterade Victor Öhman sedan VIK plockat målvakten.

I sudden sedan är det Jonathan Dahlén som efter en stark prestation får in 4-3 efter knappa tre minuter.

Ny match på onsdag i Västervik med start 19:00