Felle återvänder
Publicerad: 2022-06-18
a-laget
Under mars månad avslöjade Västerviks IK att den populäre materialförvaltaren Felix Felle Gustafsson hade valt att säga upp sig och lämna klubben. Nu kommer en glad och lite oväntad nyhet: Felix och Västerviks IK har kommit överens om att Felle kliver in i matrisverkstaden och båset ännu en gång.

28-årige Felix Gustafsson har arbetat tio år med Västerviks IK:s a-lag och kommer nu alltså strax att inleda sin elfte säsong under sommaren. Felle berättar varför:

- Jag kände ganska snabbt att jag saknade allt med klubben och laget, jag är glad att chansen att hoppa på igen fanns kvar, säger Felle Gustafsson. Han fortsätter:

{!A}

- Nu vill jag bara att säsongen ska starta igen och att alla grabbarna kommer till omklädningsrummet i början av augusti, jag känner redan nu att jag har fått en rejäl nytändning för det här uppdraget.

Västerviks IK:s ordförande Anders Wiman är nöjd över att en viktig pusselbit återigen finns på plats på en av klubbens mest centralt placerade positioner:

{!B}

- Felix bidrar mycket till vår klubbs identitet med sin positiva grundsyn och med allt plikttroget slit har han varit en konstant i vår förening under så lång tid att det var lite kämpigt att ens föreställa sig att någon annan skulle öppna båsdörren bredvid andrekeepern, säger ordförande Wiman och han fortsätter:

- Det ska bli kul att följa Felles bravader ännu en säsong.

Felix Gustafsson börjar sin nya tillsvidareanställning i Västerviks IK 15 juli, välkommen tillbaka till VIK:arna Felle!

Felix Gustafssons ledarprofil på Eliteprospects

Webbredaktionen