Snabbrapport: Västervik förlorade mot AIK på onsdagskvällen
Publicerad: 2020-02-19
Snabbrapport
Västerviks IK spelade bortamatch mot AIK på onsdagskvällen och första perioden blev skott- och chansmässigt Västerviks, där framför allt Lukas Wernblom och Tim Wahlgren skapade mycket. AIK skapade två heta målchanser varav den ena var en soloåkning av John Henrion som Arvid Ljung räddade och den andra var när Emil Aronsson satte 1-0. Andra perioden började mer jämnt och rutinerade backen Johan Larsson utökade hemmalagets ledning till 2-0 med ett hårt handledsskott. Sedan drog AIK på sig två snabba och onödiga utvisningar i anfallszon. I efterföljande fem mot tre-PP satte Erik Ullman reduceringen 2-1 efter klurig pass från Wahlgren. I sista perioden hade båda lagen svårt att skapa något tills VIK plockade ut målvakten. AIK utökade till 3-1 med sex sekunder kvar på klockan och tog säsongens tionde seger.

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på torsdagsmorgonen.