Plivit Arena blir nytt namn på Västerviks IK:s hemmaborg i HockeyAllsvenskan

28 maj 2019 08:30
Partner

Nytt namnavtal och arenanamn på Västerviks IK:s hemmaborg i HockeyAllsvenskan inför säsongen 2019-20, det står klart efter ny överenskommelse mellan klubben och Plivit Trade AB. Det nya avtalet kommer att bygga och ytterligare förstärka positionen för den västerviksbaserade namngivaren: Matproducenten och -grossisten Plivit Trade.


- Vi på Plivit Trade ser investeringen som strategisk i vår varumärkesbyggnad för att öka kunskapen om våra produkter och historien bakom dem till konsumenter över hela Sverige, säger Johan Siljreus, försäljnings- och marknadschef på Plivit Trade AB.

Västerviks IK och Plivit Trade har under flera år utvecklat sitt samarbete och med ingången av det nya avtalet fördjupas samarbetet ytterligare, tillsammans når parterna ut till viktiga målgrupper. Med det nya namnet förstärks kopplingen mellan arenanamnet och varumärket Plivit, det nya namnet på Västerviks IK:s hemmaborg är Plivit Arena.

- Det har varit prioriterat att få till ett nytt avtal för namnet på hemmahallen. Därför känns det extra roligt att vi kommit överens om ett fortsatt samarbete med ett av Västerviks mest framträdande företag. Att Plivit Trade ser möjligheterna och värdet av exponeringen som kommer med Västerviks IK:s spel i HockeyAllsvenskan är vi väldigt glada och tacksamma för, säger Magnus Nilsson, föreningsutvecklare, Västerviks IK, som fortsätter:

- Avtalet är ett av de enskilt största som Västerviks IK har ingått. Det är oerhört viktigt för VIK att vi hittar den här typen av stora samarbeten, för att kunna utveckla klubben och säkra fortsatt spel i HockeyAllsvenskan med nya publikfester i Plivit Arena!

- Jag och hela Plivit Trade är väldigt glada och nöjda med att ett nytt avtal är på plats. Det nya avtalet kommer hjälpa oss att ytterligare stärka Plivit som varumärke. Det ger oss möjligheter att nå våra målgrupper med inspiration och information om våra produkter, säger Johan Siljreus, försäljnings- och marknadschef på Plivit Trade AB.

- Avtalet följer vår strategi att förena samhällsnytta och affärsmässighet. Vi tar även ansvar från jord till bord genom 2 225 kontrakterade jordbruk i Bosnien och Hercegovina som odlar grönsakerna som återfinns i produkterna under Plivit-varumärket, säger Johan Siljreus, avslutande.

Avtalet gäller över säsongen 2019-2020. I övrigt har parterna överenskommit att inte kommentera eller meddela avtalets innehåll. Namnet på Västerviks IK:s hemmaborg skall kommuniceras som och stavas ”Plivit Arena”.

Läs mer om Plivit Trade AB här