Publicerad: 2018-02-06

Jonstorps IF IshF - Västeriks IK 4-0

(0-0, 1-0, 3-0)

1:a Perioden

Vi börjar matchen bra med fart och energi. Sätter bra press i anfallszon och i gör det bra i vår backcheck samt håller motståndarna på utsidan i försvarszon . Båda lagen har svårt att skapa de riktigt heta lägena under de första tio min.Efter det har lagen några halvchanser och i den 17 min har vi ett stolpskott.

2:a Perioden

I inledningen av andra får vi pp men utan att få ordning på spelet. Efter 3 1/2 min kan Jonstorp ta ledningen när vi tappar folk i backchecken och tjuvar lite på puckföraren. Jonstorp tillåts komma i flera kontringslägen och det är tur att Hugo Bragesjö i målet är på alerten.Vi klarar ett bp och sen har vi ett pp med något bra läge utan utdelning. Perioden klart till Jonstorp.

3:e Perioden

Bra start på tredje där vi sätter press och skapar flera målchanser men vi lyckas inte spräcka nollan.I 7:e min drar vi på oss en onödig utvisning och med 15 sek kvar av bp gör Jonstorp 2-0 .Vi viker ner oss lite och 3-0 kommer bara minuten senare. I ett sista försök plockar vi mv när vi får pp efter 15 min.
Jonstorp gör 4-0 i tom kasse.

Analys:

Vi gör en helt ok första period och spelar med bra energi och fart .I andra tar Jonstorp över och vi släpper till för mycket kontringar. Vid underläge 1-0 har vi bra lägen som vi borde förvaltat bättre. Efter 2 : an går vi ner oss och orkar inte resa oss. /Ledarna