Snabbrapport: Södertälje - Västervik 1-3 på onsdagskvällen!
Publicerad: 2020-01-22
Snabbrapport
Västerviks IK spelade bortamatch i Scaniarinken mot Södertälje SK på onsdagskvällen och VIK tog ledningen i första perioden genom VIK:s Emil Alba i powerplay. Andra perioden slutade med ledning för VIK med 1-2 efter att SSK:s August Berg gjort kvitteringen i powerplay och därefter VIK-backen Erik Ullman gett tillbaka initiativet till bortalaget med ett snyggt skott. Tredje perioden var länge mållös när SSK tog ut målvakten för att pressa in en kvittering. Då var Victor Wänghult vaken och skickade in en puck från egen zon i öppet mål. Tre friska viktiga poäng in på kontot!

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på torsdagsmorgonen.