Truppnytt: Västerviks IK och Jake Randolph går skilda vägar

7 november 2019 17:16
Truppnytt

25-årige amerikanske forwarden Jake Randolph har haft svårt att få speltid i Västerviks IK i inledningen av säsongen och bedömningen är inte att chanserna ska öka den närmaste tiden. Därför har VIK och Jake kommit överens om att bryta kontraktet och göra Jake fri att gå till vilken klubb han vill. Västerviks IK tackar för Jake Randolphs tid i klubben och önskar stort lycka till med fortsatta hockeykarriären.


Jake Randolph, 25, skrev kontrakt med VIK i somras och anslöt till klubben efter en dryg säsong i ECHL-klubbarna Worcester Railers och Jacksonville Icemen. Dessförinnan spelade Jake både junior- och collegehockey i Omaha med först Omaha Lancers och sedan med University of Nebraska-Omaha under närmare sex säsonger.

Den 175 cm långe forwarden har startat sex seriematcher, men han har inte hamnat i poängprotokollet.

- Jake Randolph är en väldigt trevlig kille och en seriös idrottare, men han är inte riktigt nära att ta en tröja i vårt a-lag just nu, därför har vi kommit överens med Jake om att bryta kontraktet nu, säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson, som fortsätter:

- Såvitt jag förstår kommer Jake att resa tillbaka till Nordamerika nu när kontraktet brutits. Vi vill tacka Jake för hans tid här i Västerviks IK och önska stort lycka till med fortsatta hockeykarriären.

Jake Randolphs profil på Eliteprospects: